Hoe reserveren?
De data op onderstaande kalenders zijn de “nachten” – Kies je 1e gewenste aankomstdag, alle tussenliggende data én je laatste nacht.
Je vertrekdatum uit Casa Nikita is dus de dag volgend op je laatste nacht! Vul je gegevens in en “verstuur”.
We antwoorden je zo snel mogelijk.

Prijzen zijn opgegeven voor een verblijf van 1 week (8 dagen/7 nachten) of 1 maand.  Aankomst kan vanaf 16u, vertrek dient plaats te vinden uiterlijk om 10u op de dag van je vertrek.

Je betaalt een voorschot van 25% bij reservatie en het saldo van je verblijf uiterlijk 30d. voor aankomst.  De waarborg van € 200 wordt bij reservatie vereffend en is terugbetaalbaar uiterlijk 3 weken na je verblijf.  Betaling dient te gebeuren per overschrijving.

De eindschoonmaak van € 95 is verplicht net als het wassen van je bedlinnen (€ 15 voor 4 personen, per extra gast dien je € 2,50 bij te rekenen voor het extra bedlinnen).  Deze som is op voorhand betaalbaar samen met de reservering.

Wil je een satelliet WiFi internetverbinding tijdens je verblijf dan dien je dit bij de reservatie te vermelden.

Eindschoonmaak (€95 + €15/4pers was). Eventuele verwarmingskosten wanneer wenselijk. Verwarming gebeurt in een combinatie van open haard, gas en electriciteit. Verwarming inclusief in de huurprijs: electriciteit/airco, exclusief: gasflessen (ca. € 25/fles/week) & open haard (eik – op aanvraag).

Annulering  + 30 d   : 25% van de huursom
Annulering  – 30 d   : 100 % van de huursom met uitzondering van de maanden november t.e.m. maart

Calendar is loading...
- Beschikbaar
25
- Gereserveerd
25
- In optie